Tarragona suma en sostenibilitat amb la instal·lació de sis carregadors elèctrics

Tarragona comptarà amb sis carregadors de vehicles elèctrics, gràcies a l’impuls de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. Aquests complementaran els carregadors que ja existeixen al pàrquing Saavedra, i s’instal·laran a diferents punts de la ciutat.

Els dos de càrrega ràpida, que poden carregar un vehicle en trenta minuts per a una autonomia de 120 km, se situaran a la plaça Imperial Tàrraco i a la Vall de l’Arrabassada. Els quatre restants, semi ràpids, es podran trobar a la Tabacalera, la Vall de l’Arrabassada i dos a l’Anella Mediterrània. Aquests, permeten carregar en una hora un vehicle amb autonomia de 100 km.

Les sis estacions s’han adjudicat per un import de 109.432.29 € a l’empresa Etecnic Movilidad Eléctrica SRL.

La Fundació és una ferma promotora del transport sostenible i de les noves tecnologies al servei de la ciutadania. Aquest projecte encaixa perfectament amb els dos vessants, ja que facilita la mobilitat a aquells que aposten per un transport verd i per reduir la petjada de carboni. La Fundació treballa diàriament per tal que les tecnologies punta i sostenibles tinguin un paper rellevant en el dia a dia de la ciutadania, acompanyant en les diferents àrees que poden ser d’utilitat. En aquest sentit, es bolquen esforços amb projectes energètics, socials, educatius i de transport, que es poden conèixer extensament a la nostra pàgina web: http://www.tarragonasmart.cat

El projecte d’instal·lació d’aquestes estacions de recàrrega compta amb el suport de la Conselleria de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean.