Reunió del president d’EAR amb delegats de Tarragona i Canakkale

Nelu Neacsu, president d’EAR (European Academy of the Regions) es va reunir amb els delegats del municipi de Tarragona (Espanya) i del municipi de Canakkale (Turquia) en el marc de la reunió conjunta de la xarxa Turquia-Espanya a Brussel·les en la seu del CESE.

La trobada va servir per presentar les activitats de l’EAR i la seva missió. En la seva qualitat de membre suplent, va presentar les activitats del Comitè Econòmic i Social Europeu en relació amb Turquia i Espanya.

Es va organitzar un esmorzar de treball en xarxa després de la reunió amb la participació d’Ülgür GÖKHAN, alcalde del Municipi de Canakkale, Rebiye ÜNÜVAR, Diputada de l’Alcalde, Hale Evrim AKMAN, Coordinadora del Projecte, Özge MERİÇ DEMİR, Assistent de Projecte, Mehmet Emre GUR, Assessor BAREM, Oncu TEKES, Conseller de la Delegació Permanent de Turquia davant la UE i Gustavo Cuadrado, de per part de la delegació tarragonina, Begoña Floria i Gustavo Cuadrado, de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region.

Els participants van discutir l’oportunitat d’organitzar esdeveniments en el Municipi de Canakkale i una possible associació amb EAR en projectes regionals transfronterers.