Presentació de Tarragona Open Data Lab el 17 de gener

El proper 17 de gener a les 18h tindrà lloc la presentació del Projecte d’Open Data Lab Tarragona a la seu de Tarragona Impulsa (Avinguda Vidal i Barraquer s/n, M1).

Es tracta d’una presentació oberta a la ciutadania després que el projecte ja fos presentat en roda de premsa el passat 27 de desembre

Aquesta està impulsat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, en coordinació amb Tarragona Impulsa, l’Àrea de TIC de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de la Diputació de Tarragona,  amb l’objectiu de ser un referent al territori del Camp de Tarragona i el segon a tota Catalunya. Els tres eixos d’actuació seran: la divulgació, la formació i el foment de l’emprenedoria. L’objectiu principal del projecte és oferir eines als ciutadans i a les Pimes, que permetin l’aprofitament i la reutilització de les dades obertes, per tal de millorar la seva competitivitat i innovació i promoure un ecosistema que produeixi més valor econòmic i social al voltant de les dades en obert.

Amb aquesta propòsits, el projecte contempla oferir una escola ciutadana amb formació gratuïta per als ciutadans i formació professional, amb reconeixement internacional amb certificat reconegut. A la vegada busca impulsar l’ecosistema emprenedor facilitant l’emprenedoria basada en dades obertes i aproximar la reutilització de dades a les PIMES.

Cal comfirmar assistència (aquí).

 

Podeu consultar el projecte en (aquest enllaç)