Premsa | Tecnologia novedosa per escalfar l’aigua de la piscina de l’Anella Mediterrània

 

(Publicació de LaCiutat.cat)

“La piscina de 50 metres de l’Anella Mediterrània no tindrà coberta”. Així ho ha fet saber l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, a aquest diari.

Tot i que el previst era cobrir la instal·lació que va acollir les proves de natació i waterpolo dels jocs Mediterranis mitjançant una coberta, s’ha optat per una alternativa “més econòmica i eficient”, ha dit el batlle. L’

 

alternativa, que comportarà un estalvi de 2 milions d’euros per les arques municipals, preveu utilitzar “una tecnologia molt novedosa que permetrà escalfar l’aigua de la piscina exterior”. A més, i per tal de facilitar-ne l’ús als usuaris, es construirà un canal que unirà la piscina de l’exterior amb la de l’interior. D’aquesta manera, els usuaris en podran fer ús a l’hivern, sense haver de sortir fora expressament.

A banda del cost econòmic, també s’estalviarà en el temps d’execució, ja que, tot i que no hi ha dates sobre la taula, la instal·lació d’aquest nou sistema d’escalfament és molt més ràpida. “No s’haurà d’esperar a la redacció del projecte, l’aprovació i tota la paperassa que comportava l’altre projecte”, ha conclòs el batlle.