Premsa | Els beneficis del gas renovable per a l’economia

Nedgia presenta oportunitats i solucions energètiques lligades a l’economia circular

L’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de Nedgia, distribuïdora de gas del grup energètic Naturgy, ha organitzat una jornada de mobilitat, gas renovable i economia circular. En el marc de les accions de promoció dels polígons empresarials, s’ha tractat sobre les oportunitats que obre l’economia circular especialment en el sector de la mobilitat, que és un dels més destacats en polígons com el Riuclar.

En aquesta ocasió es col·labora amb l’empresa Nedgia per parlar d’economia circular en altres sectors. En aquest sentit es cercaran noves col·laboracions d’entitats i empreses punteres i innovadores i la introducció del gas renovable com a solució energètica de present i futur per a la mobilitat.

La jornada s’ha desenvolupat avui al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, 1). Entre els ponents ha destacat especialment la taula de bones pràctiques amb professionals nacionals i internacionals, com Ramón Calderón, de SEAT; Bruno Sander, president de l’associació danesa de Biogàs i Álvaro Miranda, director d’Innovació i Projectes estratègics de Servicios de la Comarca de Pamplona, S.A. La jornada també ha comptat amb la col·laboració de l’Autoritat Portuària.

L’Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, intenta generar espais per reflexionar i compartir coneixements sobre temes d’actualitat que afecten a diferents sectors d’activitat. En aquesta línia de treball s’emmarca aquesta jornada, que dóna continuïtat a les sessions dedicades els últims mesos a àmbits com la Indústria 4.0 o el turisme esportiu.