L’Ajuntament de Tarragona convoca els Premis Empresa Tarragona Smart City

Premis_Empresa

L’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs dels “PREMIS EMPRESA TARRAGONA SMART CITY” amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a la ciutat de Tarragona.

En el context de l’organització dels Jocs Mediterranis 2017, del Pla estratègic Tarragona 2022 i l’aposta per esdevenir una ‘smart city’, aquests premis volen incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació en aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, el petit comerç, l’esport, la salut, l’atenció a les persones, la sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament tecnològic. Així mateix, es vol premiar aquells centres educatius de la ciutat que liderin iniciatives de promoció de l’emprenedoria entre els seus alumnes. Els premis consten de dues categories: una dedicada a  la promoció de l’emprenedoria des de l’àmbit educatiu, i l’altra enfocada a l’àmbit empresarial.

La data de presentació de la sol·licitud i la documentació serà el 10 de novembre per a la categoria 1 i el 6 d’octubre per a la categoria 2.

Podeu consultar les bases i la resta d’informació fent clic aquí.