Murs que parlen 2019 amb l’impuls de la Fundació Tarragona Smart Region

Amb l’edició de Murs Que Parlen 2019 s’ha tornat a apostar per recuperar aquest projecte d’intervenció urbana a la ciutat de Tarragona que s’ha consolidat al passat mes de Juny i que compta amb el suport i impuls de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region.

A banda de la convocatòria general, al mes d’Abril es va produir un encàrrec per la façana interior de l’Espai Jove Kesse amb un macromural del col·lectiu de dissenyadores Cachetejack (vegeu aquí). Respecte d’edicions anteriors s’ha arribat a duplicar el nombre d’artistes concedint 4 beques per convocatòria pública i 4 per invitació directa dels comissaris. 

Resultat d’aquesta edició última, s’han produït un total d’11 intervencions situades a Parc Riuclar, El Pilar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Llevant i Nou Eixample Nord més un mural extra arrel d’un taller participatiu amb els joves del barri de Parc Riuclar amb el que ha col·laborat en concret la Fundació SMART. En tot el procés s’ha comptat amb la participació del veïnat, d’alumnes de l’Escola d’Arts i Disseny de Tarragona i altres entitats locals.

MQP Ciutat Transformadora és una iniciativa de la Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració d’ENDESA i el suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region.

____