L’exposició de Vehicles Elèctrics, Híbrids i Alternatius de BioEconomic tanca les jornades de Mobilitat Intel·ligent, Sostenible i Elèctrica

La Rambla Nova ha acollit l’exposició de Vehicles Elèctrics, Híbrids i Alternatius per la que durant tot el dia, persones de totes les edats s’hi han apropat i han pogut realitzar activitats diverses.

 

Tarragona ha mostrat el seu compromís amb la mobilitat intel·ligent, sostenible i elèctrica acollint un any més les jornades BioEconomic que, durant dos dies, han englobat diverses conferències i una exposició de vehicles elèctrics, híbrids i alternatius (l’Expo VEHiA).

IMG_1966

Aquest any, l’aposta per aquesta exposició ha estat notòria celebrant-se a la Rambla Nova, al costat de la Font del Centernari, amb més de 30 expositors que han mostrat al públic punts de càrrega i vehicles de diferents motors oferint la possibilitat de provar-los a tothom que ho vulgues i disposés de carnet de conduir.

Captura de pantalla 2016-05-07 a la(s) 16.19.35

Durant el matí ha destacat la presència de Francesc Roca,  conceller i cap d’Àrea d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona que ha visitat tots els punts de l’exposició escoltant les diferents propostes d’innovació en mobilitat sostenible provinents d’arreu del país.

 

 

A un dia previ a la celebració oficial del dia d’Europa, valors enprioritat en polítiques de la Unió Europea com el de la sostenibilitat o ciutat intel·ligent, han estat els que han protagonitzat una jornada inicialment amenaçada pels núvols, però que al final s’ha pogut celebrar amb participants de totes les edats.