La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City presenta la Tarraco del s.II

Tarragona ha estat la primera ciutat escollida perquè per primera vegada, les pedres passin de parlar a poder reviure virtualment la Tarraco del S.II. Gràcies a la nova aplicació Imageen, tots els usuaris que així ho desitgin podran veure aquest espectacle de realitat augmentada des de casa seva a través de tauletes o dispositius mòbils d’alta gamma.

Captura de pantalla 2015-10-26 a la(s) 09.25.47

La fundació Tarragona Smart City immersa en la missió de convertir mica en mica a Tarragona en una ciutat smart, ha pogut ser col·laboradora i impulsora de la implantació de l’ús de l’aplicació a la ciutat, així com també de la presentació del documental Ingeniería Romana, gravat a Tarragona, coproduït entre TVE, Estructuralia i Digivision que recrea Tarraco i analitza la seva enginyeria romana.

Precisament en motiu de la preestrena d’aquesta sèrie-documental i de la presentació de l’aplicació, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City va ser amfitriona de l’esdeveniment organitzat a Tarragona que durant el matí va acollir a una cinquantena de mitjans de tot l’Estat que van presenciar la roda de premsa i a més de 500 persones a la tarda que van poder veure la projecció del documental al Teatre Tarragona. Un acte que per partida doble va presentar al món una innovació turística que ja ha generat gran ressò a nivell internacional.

Captura de pantalla 2015-10-26 a la(s) 09.26.41