La Fundació Tarragona Smart impulsa el curs de rehabilitació energètica «Edificis intel·ligents en ciutats intel·ligents»

El curs, organitzat pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT), tindrà lloc del 30 de setembre al 15 de gener.

El proper 30 de setembre arrencarà el curs «Edificis intel·ligents en ciutats intel·ligents. Tècniques d’intervenció en la rehabilitació energètica». Aquest curs, impulsat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i organitzat pel COAATT, donarà les eines per rehabilitar edificis de forma intel·ligent, proposant  solucions que puguin aportar major confort i una despesa mínima en consums, i valors d’emissions molt reduïts.

El curs comptarà amb set professors, entre els quals hi haurà dos membres de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City: Cristina Guillén i Santiago Castellà. El curs està adreçat a tècnics del camp de la construcció i de l’enginyeria que vulguin especialitzar-se en les noves tècniques de rehabilitació energètica, i les inscripcions poden fer-se a la pàgina web del COAATT.

Díptic-Rehabilitació energètica-1 Díptic-Rehabilitació energètica-2

 

Més informació i inscripcions:

Av. President Francesc Macià, 6 (Tarragona)
Telèfon 977212799 (ext. 6)
www.apatgn.org · formacio@apatgn.org

Web: https://gustavocuadrado.com/

LinkedIn    Gustavo Cuadrado Moya

Twitter       Gustavo Cuadrado Moya

Facebook    Gustavo Cuadrado

scoopit   gustavo cuadrado

bloguer   gustavo cuadrado