La Fundació Tarragona Smart celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Durant tota la setmana, la Fundació informarà centres educatius sobre el programa educatiu STEPS i difondrà un decàleg de consells per estalviar energia 

Entre el 15 i el 19 de juny té lloc la Setmana Europea de l’Eficiència energètica, promoguda per la Comissió Europea. Amb motiu d’aquest esdeveniment, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City durà a terme accions de divulgació de l’eficiència energètica. Enguany, aquestes accions se centraran principalment en l’àmbit educatiu.

Durant tota la setmana, es presentarà a diferents centres educatius el projecte Smart Tarragona Energy Project in Schools (STEPS), una iniciativa per promoure l’eficiència energètica a les escoles i instituts, per tal que nous centres coneguin el projecte i s’hi puguin sumar. A més, la Fundació farà difusió d’un decàleg de consells per l’estalvi energètic, tant als instituts com als centres cívics.

Amb aquesta iniciativa, la Fundació fa un pas més en la seva voluntat de fomentar la sostenibilitat energètica des d’una vessant pedagògica.

A continuació podeu veure el decàleg de consells per estalviar energia a la llar:

DECALEG_ENERGIA_A3_rgb