La Fundació SMART col·labora amb el concurs de curtmetratges del REC 2018

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, així com de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, col·laboren i donen suport al concurs de curtmetratges EngegaR/48 hores del Festival REC 2018 del que s’obre la convocatòria fins al 28 de novembre.

Els participants hauran de realitzar amb el seu smartphone un curtmetratge en el termini de dos dies.

Amb l’ànim de catalitzar i donar a conèixer el talent jove de la província de Tarragona, el REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona convoca per segon any consecutiu el concurs EngegaR / 48 hores.

Aquesta convocatòria repta als creadors de la província a rodar un curtmetratge amb el seu smartphone, així com editar-lo, en el termini de 48 hores, a partir de la premissa que es lliurarà als participants. Les inscripcions per participar es poden realitzar a través de la web del festival (www.festivalrec.com/engegar), del 5 al 28 de novembre. La premissa es farà pública a les 15 hores del 29 de novembre, i els participants hauran de lliurar les seves peces a la mateixa hora del dia 1 de desembre.

Diumenge 2 de desembre, dins de la programació del XVIII Festival REC, es mostrarà una selecció de les peces i un jurat format per creadors de la ciutat triarà l’obra guanyadora, que rebrà com a premi un Pack Fan del festival (bossa, samarreta i 8 entrades per assistir a les projeccions).