La delegació turca del projecte europeu smart visita la URV

La Universitat Rovira i Virgili acull aquest dimecres la visita institucional de la delegació turca de la ciutat de Çanakkale, encapçalada pel seu alcalde Ülgür Gökhan, que fa estada aquesta setmana a Tarragona amb motiu del projecte europeu comú sobre ciutats intel·ligents.

D’aquesta manera després de la recepció oficial a l’Ajuntament de Tarragona el passat dilluns i la visita aquest dimarts a les instal·lacions d’Ematsa on junt a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, acompanyats del seu gerent: Gustavo Cuadrado, van poder conèixer diversos projectes smart de la ciutat, la delegació turca ocupa la seva agenda aquest dimecres a la universitat tarragonina.

En aquest sentit a les 10h ha tingut lloc la benvinguda i presentació de la universitat per part del Vicerector d’Innovació i Transferència de Coneixement, Dr. Francesc Medina.

Seguidament les presentacions dels grups d’investigació:
-Dr. Agustí Solanas, Grup d’investigació en Smart Health.
-Dr. Domènec Puig, RIVI: Robòtica i Visions Intel·ligents.
-Dr. Dieter Boer, SUSCAPE: Ingenieria de processos sostenible assistida per ordinador.
-Sr. Carles Anglès, CRISES: Criptografia i Secret Estadístic.

A les 11:30 Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació -CRAI Sescelades. Coordinadora del centre, Sra. Laura Tormo Tristany o Responsable de Formació i Promoció, Sra.Blanca Ferré Vives.

Finalment a les 12h Servei de Recursos Científics i Tècnics- SRCiT. Coordinador del Servei, Dr.Martí Yebras.