La Ciberàgora als mitjans

03/07/2016 – Diari de Tarragona (Sup. Economia)

diritgnbreu

04/07/2016 – Tot Tarragona

Demà se celebra la Ciberàgora 2016, centrada en la gestió de l’aigua

La Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà el dimarts 5 de juliol una nova edició de la Ciberàgora, el fòrum de discussió de les relacions entre les TIC i la comunitat social. Aquesta edició estarà dedicada a analitzar el paper de les noves tecnologies i la seguretat en la gestió intel•ligent de l’aigua.

Durant la jornada diferents experts parlaran de les novetats en qüestions com la gestió digital de l’aigua o iniciatives d’innovació de l’aigua a l’era de les Smart Cities. En una de les ponències s’exposarà el projecte AQUA 2017, una iniciativa d’EMATSA sobre la integració de sensòrica avançada en el telecontrol d’un abastament d’aigua.

La jornada està oberta a totes les persones interessades. Les inscripcions són gratuïtes, condicionades a l’aforament de la sala. Per formalitzar la inscripció i consultar el programa complet de la jornada es pot visitar la pàgina web http://ciberagora.tarragona.cat.

La Ciberàgora va néixer l’any 2009 i en aquest temps s’ha convertit en un espai de referència en l’àmbit de la integració de les TIC amb la ciutadania en el context de les ciutats intel•ligents. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Xarxa de Telecentres i Tarragona 2017 Smart Mediterranean City.

05/07/2016 – La Ciutat de Tarragona

Avui se celebra la Ciberàgora 2016 a Tarragona, centrada en la gestió de l’aigua

La jornada ja compta amb un centenar de participants, però les inscripcions encara estan obertes

La Sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà el dimarts 5 de juliol una nova edició de la Ciberàgora, el fòrum de discussió de les relacions entre les TIC i la comunitat social. Aquesta edició estarà dedicada a analitzar el paper de les noves tecnologies i la seguretat en la gestió intel·ligent de l’aigua.

Durant la jornada diferents experts parlaran de les novetats en qüestions com la gestió digital de l’aigua o iniciatives d’innovació de l’aigua a l’era de les Smart Cities. En una de les ponències s’exposarà el projecte AQUA 2017, una iniciativa d’EMATSA sobre la integració de sensòrica avançada al telecontrol d’un abastament d’aigua.

La jornada està oberta a totes les persones interessades. Les inscripcions són gratuïtes, condicionades a l’aforament de la sala. Per formalitzar la inscripció i consultar el programa complet de la jornada es pot visitar la pàgina web. La jornada ja compta amb un centenar de persones inscrites.

La Ciberàgora va néixer l’any 2009 i en aquest temps s’ha convertit en un espai de referència en l’àmbit de la integració de les TIC amb la ciutadania en el context de les ciutats intel·ligents. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Xarxa de Telecentres i Tarragona 2017 Smart Mediterranean City.

06/07/2016 – Diari de Tarragona

diaritgn1

diaritgn2

entrevistacisco

06/07/2016 – Ràdio Ciutat de Tarragona

La ciberàgora enguany està dedicada a la gestió intel·ligent de l’aigua.

Aquest dimarts aquest fòrum de debat ha reunit tècnics, professionals, estudiants, i tots aquells amb inquietuds per descobrir la influència i el vincle entre les TIC i la gestió de l’aigua.. Un espai de trobada i discussió per analitzar com la tecnologia afecta a les ciutats i als seus habitants. Ho explica Javier Villamayor, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona.

La Ciberàgora va néixer l’any 2009 a Tarragona per convertir-se en un espai de referència en l’àmbit de la integració de les TIC o Noves Tecnologies amb els ciutadans en el context de les ciutats intel·ligents.

06/07/2016 – Agrònoms.cat

http://www.agronoms.cat/formacio/cursos-activitats/1697/ciberagora-16-les-tic-i-la-seguretat-en-la-gestio-intelligent-de-laigua-tarragona-5-juliol-2016

agronoms