La Ciberàgora 2016 reuneix un centenar de persones per a debatre sobre la seguretat en la gestió intel·ligent de l’aigua

Aquest matí s’ha celebrat la Ciberàgora 2016. Amb el títol «Les TIC i la seguretat en la gestió intel·ligent de l’aigua», l’esdeveniment, organitzat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i per la Xarxa de Telecentres de Tarragona ha reunit en la seva vuitena edició, un centenar d’assistents i una desena de ponents.

 

L’acte de presentació ha anat a càrrec de Maite Martorell, cap tècnica de Telecentres, Francesc Mayné Llobet, director general de SOREA i patró de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, així com Santiago Castellà, director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV.

 

A la presentació també hi ha estat present el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor que ha parlat sobre els origens de la Ciberàgora, que es remunta l’any 2009. Villamayor ha volgut reconèixer la tasca de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, la qual assegura que neix amb tres finalitats: sensibilitzar, fer recerca i actuar. Villamayor ha destacat la voluntat de juntar tres agents per assolir objectius comuns, com són l’àmbit privat, l’àmbit de la recerca acadèmia i l’àmbit de l’administració pública.