Inici de la darrera fase del procés participatiu per definir el document sobre els usos del Patrimoni

 

 

 

 

 

 

El proper dijous 4 de maig a les 18h a Casa Canals es farà la primera de les dues sessions participatives que permetran finalitzar el procés de consulta social i ciutadana per tal de revisar les normes d’ús del Patrimoni Històric.

En aquesta jornada es presentarà l’esborrany de proposta que han dut a terme els serveis tècnics municipals a partir de les aportacions que s’han recollit fins ara. Cal recordar que el procés participatiu va començar el mes de desembre de 2016, primer amb una jornada presencial de debat i posteriorment a través de la plataforma Messagenes. L’objectiu final és revisar les normes d’ús i cessió temporal per a ús privatiu dels diferents edificis patrimonials i béns catalogats de la ciutat, donada la creixent demanda per a realitzar diversos esdeveniments en aquests recintes i la necessitat d’una regulació de les condicions d’ús que en garanteixi la seva preservació i conservació, així com per assegurar el desenvolupament habitual de les seves activitats.

La segona jornada presencial d’aquesta darrera etapa i amb la qual es clourà el procés deliberatiu es farà el proper 18 de maig.

El debat ha estat impulsat per la conselleria de Patrimoni, el Museu d’Història i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, i ha estat obert a tota la ciutadania.