Ematsa, premi per la innovació envers el tractament i el cicle de l’aigua

 

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha fet recentment un reconeixement a Ematsa durant l’entrega de Premis Tarragona Smart Fòrum 2019 a la categoria Medi Ambient i Economia Circular.

Concretament al Grup de Treball d’Innovació. No us perdeu l’entrevista de Ràdio Ciutat de Tarragona amb Jordi Vallvé, de la Unitat de Gestió de la Innovació i Responsabilitat Social Corporativa, donantmés detalls de l’Empresa Mixta d’Aigües de Tarragona i diversos projectes pels quals se’ls ha fet aquesta distinció.

Jordi Vallvé, segon per la dreta, amb el reconeixement del Fòrum Smart 2019.

És el cas del projecte Risk Alert System (RAS) sobre Informació geolocalitzada i a temps real sobre els riscos associats a l’activitat; AQQUA pel control a temps real i en continu sobre determinats paràmetres de la qualitat sanitària de l’aigua, i En@igu@ amb l’aprofitament de l’energia fotovoltaica de les instal·lacions i de l’energia hidrodinàmica de l’aigua en la xarxa de transport i distribució.

Ematsa celebra el proper dia 22 el Dia Mundial de l’Aigua amb diverses activitats i el dia 24 té programada la Caminada Popular de l’aigua.