El present i futur del territori, a debat a les Jornades Univers SER Tarragona-Ràdio Reus.

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region impulsa i patrocina el debat de les jornades Univers SER Tarragona-Ràdio Reus envers el present i futur del territori com a segona àrea metropolitana de Catalunya.

Quines són les seves fortaleses i debilitats? El debat preten debatre i reflexionar sobre el passat, present i futur del nostre territori en diferents àmbits com ara l’economia, la política, la sanitat o la mobilitat, entre molts d’altres. Amb la mirada oberta, l’objectiu és que esdevenir una àgora del diàleg territorial amb totes les claus per entendre i analitzar el moment actual.

Josep Cuní enceta el debat

La primera sessió serà el proper dimecres dia 27 de febrer al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili. Josep Cuní moderarà el diàleg entre els alcaldes de Reus, Carles Pellicer, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, president de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region.

A continuació hi haurà una taula rodona amb la participació de Francesc Xavier Grau, ex rector de la URV i impulsor de la Regió del Coneixement; Maria José Figueras, actual rectora de la URV; Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona i Santiago Castellà, director de la càtedra Smart City.

El proper 14 de març hi haurà la segona edició de l’Univers a Reus.

-APUNTA’T AQUÍ PER ASSISTIR-