El Congrés Green Cities convida a la Fundació per parlar de Tarragona 2018

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City ha estat convidada al Congrés Green Cities de Màlaga – «9º Foro de Inteligencia y Sostenibilidad Urbana». Gustavo Cuadrado, Gerent de la Fundació, ha presentat el projecte dels Jocs Mediterranis i, més concretament, del llegat que aquest deixa a la ciutat.

Els Jocs Mediterranis contemplen tres línies de treball a la ciutat, que es realitzen en tres fases. La primera, el pla integral de Campclar, un projecte amb un marcat caràcter Smart, que ha significat un canvi de rumb al barri, activant-lo a nivell social i econòmic, i garantint les millors instal·lacions. L’anella Mediterrania és la segona fase, integrant les instal·lacions en l’entorn i maximitzant la seva sostenibilitat. Finalment, el districte Ikea, un projecte que ha de suposar la creació d’un nou pol comercial.

El Congrés Green Cities és un dels més importants del sector, amb un nombre de públic creixent i amb la participació de les iniciatives i els projectes més innovadors del país, posant sempre l’accent en la sostenibilitat d’aquests.

Clica aquí per veure la presentació: