El 1er Cicle de conferències BioEconomic® 2014-2015 Tarragona Smart City 2017 s’inaugura amb una jornada sobre l’autogeneració energética

 

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració del 1er Cicle de conferències BioEconomic® 2014-2015 Tarragona Smart City 2017. El cicle, impulsat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, s’ha inaugurat avui al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i s’allargarà tot el curs acadèmic.

Bioeconomic2

La inauguració ha anat a càrrec de Santiago Castellà, director de projectes de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, i Sebastià Parera, mànager de BioEconomic®. La primera jornada del cicle s’ha dedicat a l’autogeneració energètica. L’acte ha acollit uns 70 participants i ha comptat amb la presència i col·laboració d’un gran nombre d’empreses del sector de les energies renovables.

BioEconomic3

Amb aquest cicle, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic pretenen generar un espai de debat al voltant de diferents aspectes relatius a les ciutats intel·ligents, i alhora atreure i impulsar la realització de projectes relacionats amb l’eficiència i la sostenibilitat a la ciutat de Tarragona.

BioEconomic4

BioEconomic5