Sensibilització


Projectes destacats


Arriba la Setmana Jove Phone 5, dedicada a la relació entre el jovent i la tecnologia

Les conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona ofereixen aquesta setmana cinc activitats destinades a la sensibilització, conscienciació i prevenció de les tecnologies mòbils entre la població jove. En la mateixa línia treballa la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region qui en col·laboració amb l’Àrea de Salut de l’Ajuntament ja en  la VI edició del Fòrum Smart, van tractar i reflexionar sobre l’ús de les noves tecnologies i els joves, i el perill de desenvolupar una addicció.

El Parlament Europeu ratifica el dret a l’autoconsum energètic

El Parlament Europeu ha aprovat aquest dimarts la normativa que fixa nous objectius en l’àmbit energètic per combatre el canvi climàtic. Es tracta d’aconseguir que el 2030 el 32% de l’energia que es consumeixi a Europa sigui renovable i que el llindar d’eficiència energètica arribi al 32,5%.

L’Agenda Urbana de Catalunya dissenyarà el model de ciutat del futur

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha participat aquest dilluns 5 de novembre a l’Assemblea Urbana de Catalunya, òrgan col·legiat encarregat d’impulsar l’Agenda Urbana de Catalunya per redissenyar les ciutats com, per exemple, la qualitat de l’aire, la inclusió social, el transport públic, l’economia verda i el canvi climàtic.

Eixos i Projectes


Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos

Patrons