Arriba la Setmana Jove Phone 5, dedicada a la relació entre el jovent i la tecnologia

Les conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona ofereixen aquesta setmana cinc activitats destinades a la sensibilització, conscienciació i prevenció de les tecnologies mòbils entre la població jove. En la mateixa línia treballa la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region qui en col·laboració amb l’Àrea de Salut de l’Ajuntament ja en  la VI edició del Fòrum Smart, van tractar i reflexionar sobre l’ús de les noves tecnologies i els joves, i el perill de desenvolupar una addicció.

Del mateix mode hi ha col·laborat amb ‘Tens un tic amb les TIC’ una infografia interactiva i participativa creada al 2016 per CoP Educ@TiP formada per tècnics de diferents àmbits entre Justícia, Ensenyament (secundària), serveis socials, entitats privades, Ajuntament… amb l’objectiu d’arribar als joves i adolescents i conscienciar-los en el seu ús de les noves tecnologies.

Des d’aquest dimarts fins dissabte arriba a l’Espai Jove Kesse una de les novetats més esperades en el camp dels dispositius mòbils: el Jove Phone 5. “Un model actualitzat preparat per reprogramar i restituir-lo en cas d’avaries. Una peça que destaca per la seva seguretat, gestió intel·ligent, conscient i que és totalment sostenible i autocrítica; i amb una creativa dosi futurista. Setmana dedicada exclusivament a familiaritzar-nos amb el nou Jove Phone 5.

Sota aquest enunciat, les Conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona proposen per aquesta semana (de dimarts 20 al dissabte 24 de novembre) una mobile social week dedicada exclusivament a descobrir tots i cadascun dels aspectes relacionats amb el dispositiu mòbil i com aquest comporta un historial de creació i confecció, una data de caducitat, uns riscos d’addicció, unes aplicacions creatives, etc. En contraposició, les 5 sessions promouran fórmules, eines i recursos útils per detectar i autoprotegir-nos dels riscos de consum, males gestions, rendibilitat i, a la vegada, podrem introduir-nos en les noves habilitats creatives i de programació d’app’s.

(Més detalls i programa d’activitats)