Actualitat


Tarragona acull la jornada «Món millor»

SER Catalunya organitza el proper dia 11 de desembre al Port de Tarragona la jornada “Món millor” amb el Suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region.

Fundació Smart, de Tarragona a Turquia

Gustavo Cuadrado, director executiu de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, ha presentat aquest dimarts a la ciutat Samsu (Turquia), el projecte i funcionament de la Fundació, objectius assolits i alguns dels projectes aplicats, tot destacant també la part més humanística de Tarragona com a ciutat smart. Han participat de la trobada diversos professors i ciutats com Oporto, i diverses universitats turques si europees que treballen l’àmbit de les smart...

Tarragona crearà una porta d’entrada al patrimoni de Tàrraco

L’any 2021, concretament al mes d’octubre, Tarragona donarà un tomb a les visites al patrimoni de la Tarraco romana a la Part Alta amb la creació d’un centre de recepció de visitants a la plaça del Pallol, que suposarà l’obertura al públic de dos espais tancats, la Volta del Pallol, i la Torre dels advocats, a més de canvis a l’interior de l’Antiga Audiència, amb el desplaçament de la gran maqueta de Tarraco en un altre espai i la creació d’un espai d’àudiovisuals, entre d’altres canvis.

Reunió del president d’EAR amb delegats de Tarragona i Canakkale

Nelu Neacsu, president d’EAR (European Academy of the Regions) es va reunir amb els delegats del municipi de Tarragona (Espanya) i del municipi de Canakkale (Turquia) en el marc de la reunió conjunta de la xarxa Turquia-Espanya a Brussel·les en la seu del CESE.

6 años de Fundación SMART

Se cumplen 6 años de la creación de la Fundación Tarragona Smart Mediterranean Region. Hablamos con su director Gustavo Cuadrado quien nos hace balance.

5ª convocatòria del Tarragona Open Future

En marxa la 5ª convocatòria del Tarragona Open Future, un programa que pretén ajudar a les startups o empreses innovadores a sortir al mercat o a créixer en ventes.

Agenda


El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
Gratuïts, intensius i dirigits a persones en situació d’atur entre 18 i 35 anys

Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons