Vídeos


1. Conferència 'Connectivitat i aprenentatge, claus de l’èxit social i empresarial'

El CEO & Founder Magnore e-Health & e-Learning Services, Juan Domingo, va pronunciar la conferència 'Connectivitat i aprenentatge, claus de l’èxit social i empresarial' al Tarragona Fòrum Smart 2019.

0. Presentació i inauguració del Tarragona Smart Fòrum 2019

Presentació del Tarragona Smart Fòrum 2019 amb la presentadora Laura Vives i inauguració a càrrec de Marc Arza, vicepresident de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, organitzadora, i regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament de Reus.

3. Reconeixement a l'Ajuntament de Salou per 'Salou Smart Tourism' apostant per turisme intel·ligent

Reconeixement a 'Salou Smart Tourism', per un turisme intel·ligent: Ajuntament de Salou Per la iniciativa Salou Smart Turístic que incorpora un total de 12 components distribuïts en 4 eixos d'actuació: Intel·ligència turística, Dades dels visitants, Acompanyament dels visitants i Sostenibilitat i eficiència energètica. El projecte permetrà incorporar elements a la ciutat, principalment de caire tecnològic, que permetin donar un salt qualitatiu en els serveis que Salou ofereix als seus visitants i ciutadans, abordant de ple la seva transformació cap a una Smart City, cap a una Smart Destination. Jesús Redón, cap d'Informàtica de l'Ajuntament de Salou i Juan Carlos Capilla, Director-Gerent del Patronat Municipal de Turisme de Salou, van recollir el premi.

4. Reconeixement a Reus Mobilitat per l'App Mobilitat'

-Reconeixement 'App Mobilitat': Reus Mobilitat Per l'app 'Aparcar APP' que permet el pagament mitjançant el mòbil de diversos serveis com la recàrrega del vehicle elèctric, pagament de la zona d'estacionament regulat, i properament també els aparcaments municipals. Leo Blázquez, CIO Reus Mobilitat, Enrique Vega i Eduard Piqué de Studiogenessis, van recollir el premi.

5. Reconeixement a Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (URV) pel Màster Tecnologia Cotxe Elèctric

Reconeixement pel Màster Tecnologia Cotxe Elèctric de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (URV Tarragona) que és el primer màster oficial especialitzat en cotxe elèctric que s’imparteix en tot l’estat espanyol. Amb aquesta titulació el que es pretén és transmetre als enginyers les diferents tecnologies de les àrees d’enginyeria electrònica i control, que puguin ser d’aplicació en el desenvolupament dels vehicles elèctrics i híbrids, i si s’escau, en el vehicle convencional. Hugo Valderrama, director del Màster, va recollir el premi.

6. Reconeixement a l'Àrea Festes i Medi Ambient, Ajuntament de Tarragona, per 'Un got per festes'

-Reconeixement al projecte 'Un got per festes' sobre el got reutilitzable a les festes majors de Tarragona, de les Àrea Festes i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona. Pel treball conjunt entre les dues àrees a les festes de Sant Magí i Santa Tecla, convertint-les en les primeres de l’estat en què els gots d’un sol ús són obligatoris, suposant un gran impacte en la reducció de CO2 i de neteja. Xavier González, cap de l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Tarragona, va recollir el premi.

7. Reconeixement a la Oficina de projectes JJMM 2018 per la Gestió de l’aigua de l’Anella Olímpica

Reconeixement a la Gestió de l’aigua de l’Anella Olímpica, a la Oficina de projectes JJMM 2018 Els Jocs Mediterranis han suposat un gran aparador per a la ciutat. Ha estat el primer projecte que ens ha fet treballar com una veritable àrea metropolitana, a més de la construcció de l’Anella Mediterrània i la seva gestió de l’aigua sostenible. Carlos Navarro, enginyer elèctric a càrrec dels sistemes de telegestió, Joan Albert Cabus, enginyer de camins i director de les obres de l’Anella, Jordi Canals, Bovis- Project Manager de les obres i Rogelio Jiménez, arquitecte municipal a càrrec del concepte i desenvolupament de les obres, van recolir el premi.

8. Reconeixement a EMATSA per la innovació en gestió i tractament del cicle de l'aigua

Reconeixement al Grup de Treball d’Innovació d’Ematsa per la innovació en gestió i tractament del cicle integral de l'aigua. Ematsa com a empresa pública de gestió d’aigua ha activat una sèrie de grups de treball per tal d’aplicar la cultura de la innovació i la gestió sostenible d’un recurs tan important com és l’aigua, tant dins com fora de la seva empresa. Cal destacar el projecte Aquua que es basa a aprofitar l’energia que genera l’aigua per l’un intern de l’empresa, com per exemple els seus cotxes elèctrics o el projecte SAR, que suposa una importat innovació en la seguretat en el treball i que sorgeix de la coocreació amb personal intern de l’empresa. Jordi Vallvé, de la Unitat de Gestió de la Innovació o Responsabilitat Social Corporativa, va recollir el premi.

9. Reconeixement a la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Tarragona per a l’Aplicació EPP

Reconeixement a l’Aplicació EPP de la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Tarragona Desenvolupada al 2016 amb la coordinació de diferents àrees de l'Ajuntament de Tarragona, com són informàtica, neteja pública, brigada i l’empresa tecnodach. I va esdevenir una de les primeres App de la província que apropava la immediatesa del servei i una comunicació directa amb el ciutadà. Aquesta app ha gestionat més de 30000 incidències en quasi tres anys i ara està en una fase de millora que arrancarà aquest any. Yolanda Bellido del Departament de Neteja i Carles Aubià del Departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Tarragona van recollir el premi.

10. Reconeixement a l'Institut Sant Pere i Sant Pau per la Participació en el projecte Hèlix

Reconeixement a la Participació en el projecte Hèlix a l'Institut Sant Pere i Sant Pau. L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona i la Fundació Smart han posat en marxa el programa educatiu del Projecte Hèlix d’Economia Col·laborativa i Circular a Sant Pere i Sant Pau. Una iniciativa on 12 alumnes de l’Institut Sant Pere i Sant Pau van assumir reptes proposats per usuaris i l’equip professional de l’APPC La Muntanyeta per resoldre necessitats quotidianes que tenen. Van recollir el premi Ana Carlos, directora de l'Institut Sant Pere i Sant Pau, Cristina Royo, professora i les alumnas Anaís Cristina i Aroa LLagostera.

Connecta i comparteix idees. Segueix-nos


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos

Patrons