La Fundació Smart impulsa la tercera edició de Smart Region

Torna la Jornada Smart Region, en la seva 3a edició, que tindrà lloc el dimecres 20 de Juny. L’esdeveniment està organitzat per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City i el Clúster Tic.

En aquesta tercera edició, amb l’economia del coneixement com a eix transversal, la jornada pretén posar en valor les bones pràctiques existents i els projectes sorgits en el territori en matèria de gestió de ciutats intel·ligents.

Tanmateix, es busca fomentar la col·laboració entre els diferents actors territorials, com les  administracions locals, la universitat i centres de recerca i les corporacions empresarials, per a impulsar estratègies de desenvolupament urbà sostenible.
Aquesta nova edició l’inaugurarà el Director de la Càtedra Tarragona Regió del Coneixement de la URV, Sr. Francesc Grau, amb la ponència “La proposta Catalunya Sud 2040”. A més el programa, focalitzat en la Tarragona Smart Region, comptarà amb dues taules rodones que se centraran en el disseny d’un espai metropolità intel·ligent i en la construcció d’un territori Smart. El responsable tècnic de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona, Gregori Mora, ens presentarà el Projecte Barcelona Smart Region.

 

MIRA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET

A través d’aquest esdeveniment es vol potenciar l’establiment de sinèrgies públic-privades entre administracions i empreses per a la innovació tecnològica en la prestació dels serveis municipals.

La jornada començarà a les 9:15h i finalitzarà a les 14h, a la fira de Reus. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a través del següent enllaç:

INSCRIPCIÓ: www.inntuyo.com/jornada-smart-region