Tarragona celebra la 1ª Jornada Internacional Smart Heritage City

 

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region col·labora i dóna suport a la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City que Tarragona, ciutat Patrimoni de la Humanitat, celebra aquest proper 25 d’octubre a l’Antiga Audiència (Plaça del Pallol, 3, 43003 Tarragona).

 

Es tracta d’una jornada centrada en el Patrimoni com a motor del desenvolupament urbà intel·ligent, mitjançant projectes convertits en realitats i el pas de la tecnologia cap a la gamificació. 

 

Aquesta primera edició servirà com a punt de trobada entre ciutats, per compartir i conèixer idees, experiències i projectes d’arreu del món que estan en marxa i que serveixen per projectar i difondre el patrimoni històric, turístic i cultural, mitjançant la innovació, les noves tecnologies i la gamificació, a través per exemple d’aplicacions i videojocs.A la vegada, la trobada ha de servir perquè tots els agents implicats comparteixin coneixements en la matèria, identifiquin noves oportunitats i potenciar així el networking, en un entorn innovador i multidisciplinar.

 

La Jornada Smart Heritage City compta amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI), el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), entre altres. Una clara aposta de tots plegats per potenciar les polítiques smart cities i en concret en els entorns i centres històrics de les ciutats i el seu patrimoni.

 

Les inscripcions són gratuïtes, inclouen documentació de suport, Coffee-networking i certificat d’assistència, si es sol·licita. Es poden realitzar mitjançant la web www.congresosmartheritage.com on també obtenir més detalls i consultar el programa.