Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible: 9a edició de la Conferència BioEconomic

Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic impulsen la 9a edició de la Conferència BioEconomic centrada enguany en les «Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible«. L’acte es celebra aquest divendres 14 de setembre al Campus Catalunya de la URV de Tarragona.

El cicle donarà el tret de sortida a partir de les 9:15 hores i finalitzarà a les 14:45, amb un seguit de conferències i ponències i on a banda també es podrà gaudir d’una exposició i zona de proves al mateix Campus Catalunya de la universitat de la gamma del Smart Electric Drive i de les Scooters de NIU.

En la mateixa exposició també es podrà gaudir dels vehicles que participaran en l’Eco Grand Prix d’aquest dissabte 15 de setembre al circuit de Calafat.

Les ponències de les quals es podrà gaudir en el cicle són en dues sessions; ‘Solucions de Mobilitat Sostenible i Logística’ i ‘Sostenibilitat i Accessibilitat en Mobilitat Urbana.

En aquestes dues sessions s’exposaran temàtiques com L’última milla a les Ciutats Intel•ligents, la gestió de la mobilitat al centre de treball en el Cas de la Diputació de Barcelona, els Projecte Smart VAO amb experiències i resultats en l’entorn acadèmic i Solucions de Mobilitat amb gas.

A la segona sessió, les ponències tractaran ‘exemples d’instal·lació, gestió i accessibilitat dels punts de càrrega a l’entorn urbà, el SOREA: Mobilitat Sostenible a l’empresa, el Vehicle Autònom i el Pla de Mobilitat sostenible a Tarragona.

A la 13h, tindrà lloc una ponència magistral sobre la connectivitat digital remota amb la infraestructura de càrrega de vehicles elèctrics, diagnosis i gestió d’ABB, per Álvaro Vázquez Suárez, Responsable d’Infraestructura Vehicle Elèctric d’ABB.

En l’última hora del cicle, hi haurà un debat participatiu al voltant de les estratègies de futur del model de Mobilitat en Entorns Urbans, amb el paper de l’ATM del Camp de Tarragona, l’exemple de Reus Smart City, la distribució d’aigua com a motor d’una modalitat sostenible i els plans de desplaçament d’empresa com a eina d’estructuració territorial de la mobilitat.

1a part roda de premsa

2a part roda de premsa