Smart City Expo

Tota la Informació Aquí

Del 14 al 16 de novembre

Fira de Barcelona
Avinguda Joan Carles I, 58
08908 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Més que mai, el que passa a les ciutat li dóna forma al nostre món. El futur de la publació urbana mundial probablement es construeixi al llarg de les nostres vides. Els reptes als quals ens enfrontem són immensos, i només treballar junts serem capaços de superar-los.

Durant les últimes dècades, la urbanització continuada i el creixement generalitzat de la població, projecta un creiement de 2.500 milions de persones a les ciutats. S’espera que totes les regions del món visquin un procés d’urbanització superior, especialment a Àfrica i Àsia, on es detecta el major creixement de les ciutats.

El món cada cop és més interdependent i les ciutats han de treballar plegades més enllà de les fronteres per gestionar reptes similars: creixement de la població, canvi climàtic, congestió de transit i contaminació, manca d’habitatge digne i assequible, educació i sanitat i la integració de refugiats i immigrants a la vida urbana, entre molts d’altres.

L’empoderament ha estat definit com un procés en marxa que ocorre a les comunitats i organitzacions, involucra la participació activa, el pensament crític, la sensibilització i l’entesa i, el més important però més difícil, l’accés i el control de les decisions rellevants  i els recursos, en un clima de respecte mutu.