capçalera smart heritage

Smart Heritage


Projectes destacats


9a. Conferència BioEconomic – Tarragona Smart City

9a. Conferència BioEconomic – Tarragona Smart City

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region i BioEconomic, organitzen la 9a. Conferència BioEconomic® “Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible“, dins del 4t Cicle de Conferències BioEconomic® 2017 – 2018 “Smart City Tarragona”, el dia 14 de Setembre de 2018 a l’Universitat Rovira i Virgili.

El primer bus sense conductor de Catalunya es provarà a Reus (Diari de Tarragona)

El primer bus sense conductor de Catalunya es provarà a Reus (Diari de Tarragona)

Reus és una de les ciutats escollides per provar un nou sistema de transport públic, el bus autònom. Juntament amb Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell, Girona, El Vendrell, Martorell i Vic, la capital del Baix Camp comptarà, durant una setmana, amb aquest peculiar vehicle elèctric que funciona de forma autònoma, és a dir, sense conductor.
Es tracta d’un vehicle elèctric i sense conductor que es testarà en un circuït tancat al trànsit durant la fira exproReus, del 10 al 14 d’octubre.

Un projecte de regió intel·ligent amb la Fundació Smart

La Fundació Tarragona Smart Region dóna la benvinguda a Reus, que s’uneix al projecte de convertir el territori en un espai que, a través de les noves tecnologies, sigui més respectuós amb el medi ambient i amable amb el ciutadà.

Neix l’ecosistema d’innovació Som-Inn Port

Neix l’ecosistema d’innovació Som-Inn Port

Neix la iniciativa Som-inn Port, un nou ecosistema d’innovació del qual la Fundació en forma part com a membre adscrit i impulsor del comite científic.
Es tracta d’un espai de col·laboració creat per l’autoritat portuària, en col·laboració amb les insitutcions del seu entorn, els stakeholders i la Universitat Rovira i Virgili, que treballa per introduir tècniques innovadores en els processos, serveis i models de negoci del Port. Som-Inn Port compta ja amb 12 entitats adherides i 23 acords d’intencionalitat signats.

Eixos i Projectes


Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos

Patrons