La Ciberàgora 2015, “La ciutat intel·ligent a la mida de les persones”, anirà precedida de tres jornades prèvies

Aquesta nova edició del Ciberàgora tindrà lloc l’1 de juliol i les sessions precedents es duran a terme als mesos de març, abril i maig

La Ciberàgora 2015 portarà com a títol «La ciutat intel·ligent a la mida de les persones», i se centrarà en la tecnologia com a eina per millorar la qualitat de vida i les oportunitats de la ciutadania. La gran novetat d’enguany és que aquesta edició anirà precedida de tres jornades als mesos de març, abril i juny, en que es tractaran diversos temes relacionats amb les TIC.

La primera jornada, que se celebrarà el dia 3 de març, porta com a títol «El pacient savi. La salut a la societat de la informació», i tractarà el tema de la relació metge-pacient vinculada les noves eines tecnològiques. La segona, «TIC per a la igualtat», tindrà lloc el 9 d’abril i versarà sobre les TIC com a oportunitat d’igualtat, però també com a creadores de fractures socials. Per últim, el 7 de maig es durà a terme la sessió «TIC: nous territoris creatius», adreçada a l’àmbit de la creació artística en relació amb les oportunitats i riscos que ofereixen les TIC envers les propostes creatives i culturals.

Totes tres jornades estan organitzades per  Telecentres de Tarragona, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i l’Ajuntament de Tarragona, i tindran lloc a l’IMET, Institut Municipal d’Educació de Tarragona.

L’assistència a aquestes activitats prèvies és gratuïta i estarà oberta al públic fins a omplir aforament. Quant a la Ciberàgora, les inscripcions també són gratuïtes i es podran fer properament des del lloc web de l’esdeveniment.

Més informació a https://ciberagora.tarragona.cat

Vídeo de la roda de premsa: