Sensibilització


Projectes destacats


El Congrés Green Cities convida a la Fundació per parlar de Tarragona 2018

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City ha estat convidada al Congrés Green Cities de Màlaga – “9º Foro de Inteligencia y Sostenibilidad Urbana”. Gustavo Cuadrado, Gerent de la Fundació, ha presentat el projecte dels Jocs Mediterranis i, més concretament, del llegat que aquest deixa a la ciutat.

Èxit de la 5a trobada dels Tarraconins saludables

La 5a Trobada dels Tarraconins Saludables va ser tot un èxit. Un sol esplèndid va il·luminar l’Anella Mediterrània, que es va convertir en l’espai ideal per gaudir de l’esport i el menjar saludable amb tota les famílies. Unes 500 persones van participar en aquesta diada, organitzada pel Club dels Tarraconins.

El programa d’assessorament energètic redueix la factura de 70 famílies

La Fundació Tarragona Smart City, com a representant de l’Ajuntament, va impulsar un projecte d’assessorament energètic a famílies en situació vulnerable. De fet, l’Ajuntament va atendre durant l’any passat a 70 famílies vulnerables per tal de disminuir les seves factures de subministraments d’aigua, gas i electricitat.

Tarragona, una ciutat de turisme intel·ligent

L’Ajuntament de Tarragona, amb el suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, ha presentat una proposta a la convocatòria de Destinacions Turístiques Intel·ligents del ‘Plan Nacional de Territorios Inteligentes’.

Eixos i Projectes


Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos

Patrons