reflexio

Reflexió


Projectes destacats


Creativitat i innovació a través de la cooperació i els interessos mutus

L’Institut Roseta Mauri continua formant el seu alumnat en matèria de noves tecnologies. Aquest cop, ha estat el torn dels alumnes de tercer i quart d’ESO. I és que juntament amb 10 centres educatius més del Camp de Tarragona, és a dir, prop de 700 alumnes, participaran en la primera edició del torneig InJUè Smart Challenge, promogut per l’agrupació Petits Enginyers amb la finalitat de despertar l’esperit innovador.

El projecte Hèlix i la Jornada d’Economia Circular

Europe Direct Tarragona ha portat el debat sobre l’economia i el nou model productiu a la Universitat Rovira i Virgili per conèixer l’agenda i els passos que està donant la Unió Europea en aquest àmbit. L’organització de la Jornada sobre Economia Circular i estratègia Europa 2020 s’ha fet conjuntament amb la URV i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

Jornades ‘Infraestructures que transformen les ciutats’

El transport urbà té un destacat efecte sobre la qualitat de vida de les tres quartes parts d’europeus que viuen en entorns urbans. El trànsit rodat és una important font de contaminació de l’aire a les ciutats, el que s’avoca a una exposició de gran part de la població a alts nivells de contaminació.

EN RUTA HACIA… ETOPIA DEMO CITY

Empezamos viajando a Seúl para participar en la DMC International Conference, contando cómo Zaragoza ha adaptado su estrategia smart a los tiempos (duros). Seguimos con la celebración del hackathon de prototipado “100IdeasZGZ”, y en Uppsala (Suecia), al tiempo que contábamos la estrategia de de Zaragoza como Smart City colaborativa, recibimos la buena noticia de que Zaragoza ha sido seleccionada, precisamente gracias al proyecto “100ideas…”, como sede del Eurocities Knowledge Society Forum de otoño de 2018.

Conferència del postgrau Smart Cities

El dia 2 de novembre a les 18.30h el director de la Càtedra, Santiago Castellà realitzarà una sessió explicativa a la sala de Graus del Campus Catalunya,

Eixos i Projectes


Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos

Patrons