innovacio

Innovació


Projectes destacats


8a. Conferència BioEconomic: “Implantació obligatòria de BIM”

El passat 1 de Juny va tindre lloc en l’URV – Universitat Rovira i Virgili de Tarragona la 8a. Conferència BioEconomic® – TSMC “Implantació obligatòria de BIM (Building Information Modeling)”. Organitzada per la Fundació – Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic.

PIMEC i CEPTA coneixen la Fundació Tarragona Smart City

La directora de la Fundació Tarragona Smart Meditearranean City va presentar la Fundació a PIMEC i CEPTA, explicant-los quina és la nostra missió i els nostres valors, i repassant els principals projectes que, exitosament, ha liderat la fundació durant els seus anys de treball per la ciutat.

8a. Conferència BioEconomic

La Fundació TSMC – Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic, tenen el plaer d’anunciar-les la 8a. Conferència BioEconomic® – TSMC “Implantació obligatòria de BIM (Building Information Modeling)”.

Entrevista a Imma Rodríguez: «El patrimonio de Tarragona ha de ser descubierto con pasión»

Inma Rodríguez es la concejala de Turisme de Tarragona y la presidenta del Patronat Municipal de Turisme. Lleva en el cargo casi dos años. Narra su experiencia sobre uno de sus proyectos más recientes: la campaña de promoción de Imageen ‘Reliving Tarraco’, aplicación para móviles, tablets y gafas 3D que permite revivir el pasado y el presente de la antigua ciudad romana.

IV Mediterranean Tourism Meeting sobre turisme intel·ligent

El Mediterranean Tourism Meeting (MTM) arriba a la seva quarta edició amb la col·laboració de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. El simposi d’aquesta any estarà dedicat al turisme intel·ligent, la gastronomia i el món del vi i se celebrarà el 24 de maig en el Tinglado 1 del Port de Tarragona.

Tarragona aposta per la realitat virtual per explicar el seu passat romà

Tarragona Turisme llança una campanya de promoció de l’aplicació gratuïta Imageen “Reliving Tarraco”, per a mòbils, tablets i ulleres 3D. L’app proposa, a través de la realitat virtual, una experiència immersiva a l’antiga ciutat romana que recrea el passat i el present de l’Amfiteatre, el Circ Romà, el Fòrum local i el recinte de Culte, ubicat a l’actual emplaçament de la Catedral.

Preparats per fer història, el video dels Jocs Mediterranis de la Fundació

Superació personal, amor a la ciutat, esforç i solidaritat. Tots aquests són valors que inspira el nou spot promocional dels Jocs Mediterranis “Ready to make history” o “Preparats per fer història. L’esdeveniment esportiu de l’any farà història més enllà dels límits de la nostra ciutat, i serà gràcies a la dedicació de tots els esportistes i habitants del territori que el construeixen i el contruiran aquest aquest juny.

Eixos i Projectes


Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos


Connecta i comparteix idees. Segueix-nos

Patrons