Congrés cívic sobre ciutats integrals “Co-creant les ciutats del futur, ara”

Us invitem a participar del Congrés cívic sobre ciutats integrals “Co-creant les ciutats del futur, ara” que es farà els propers dies 17 i 18 de novembre a Reus, en el marc de Reus 2017 Capital de la Cultura Catalana. 
 
Ens trobarem persones que volem ser protagonistes de la transformació social, política, ambiental i econòmica que el món necessita i “inspiradors” nacionals i internacionals per debatre, aprendre i co-crear nous futurs possibles. 
 
Esperem generar una experiència única d’aprenentatge i descoberta mitjançant sessions participatives que es faran en un espai incomparable com és la nau d’en Rofes. Si vols ser part d’una comunitat emergent de transformadors cívics, no t’ho pots perdre.
 
Adjuntem un document de síntesi de l’esdeveniment amb informació que també trobareu en la web (www.hubcoevolucio.org) en la que podeu fer la inscripció. 
 
Important: 
•       Per a tots vosaltres, que heu participat en activitats organitzades directament o indirecta pel Hub Co-evolució (organitzador del congrés), el preu per assistir els dos dies, que inclou els dinars, serà equivalent al dels estudiants.
•       Igualment, per les persones que vosaltres inviteu serà el mateix preu (només cal que posin en el camp d’observacions de la pàgina de registre “invitat per … el vostre nom i cognom”.
•       Així mateix, si només podeu/poden venir una part de les sessions, per exemple només un dia, aleshores el preu seria la meitat. Ho poseu també en el camp d’observacions del registre.
 
 
Informar-vos també que aprofitant la presència en el congrés de dos experts internacionals en lideratges pel canvi, els dies 20 i 21 de novembre es farà a Tarragona un Curs-taller sobre “Nous lideratges individual i col·lectius per a un món en transició”. Us adjuntem també el programa.