Revista


Articles


Neteja, festa i medi ambient, les claus del Got Reutilitzable

No us perdeu l’entrevista de Ràdio Ciutat de Tarragona al tècnic de festes, de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier González, en motiu del reconeixement de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region als  Premis Tarragona Smart Fòrum 2019 a la iniciativa ‘Un got per festes’, sobre el got reutilitzable, de l’Àrea de Festes i l’Àrea de Neteja en favor de la sostenibilitat, neteja i medi ambient.

Cambrils, ciutat marinera de ciència i innovació

Entrevista de Ràdio Ciutat de Tarragona a Maria J. Bayà, responsable tècnica informàtica municipal de l’Ajuntament de Cambrils, pel reconeixement de la Fundació Tarragona Smart Region pel projecte Cambrils Ciutat Intel·ligent.

Presentació Pla Estratègic a Tarragona

Aquest divendres 14 de desembre la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha presentat el nou Pla Estratègic i els seus eixos entre diversos tècnics de l’Ajuntament de Tarragona, a la sala d’actes i presentacions de l’Espai Turisme.

Smart Cities, fum o realitat?

Què és una ciutat intel·ligent?. Fins a quin punt ho són Tarragona, Reus o altres municipis del teritori?. Quin és l’objectiu a assolir?. Aquestes i altres preguntes s’han mirat de resoldre obrint un Fil de Conversa a Cadena Ser amb el director de la Càtedra Tarragona Smart City, Santiago Castellà, i el vicepresident de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, Marc Arza.

«Tarragona ho té tot! Ara toca mostrar-ho a cada audiència»

Entrevista del Diari Més a Oscar García Pañella, soci i consultor sènior en Gamification i Serious Games en Cookie Box, i ponent de la taula de gamificació de la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City, centrada en el Patrimoni com a motor del desenvolupament urbà intel·ligent, d’aquest dijous 25 d’octubre a Tarragona.

Josep Acero: “Es limitarà l’accés dels cotxes a la ciutat”

El conseller de Mobilitat i President de l’Empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, ha passat pels micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona per parlar dels canvis que s’han aplicat i s’aplicaran a Tarragona pel que fa a la mobilitat i aparcaments, i mesures smart en aquest camp, com els carregadors per a vehicles elèctrics.

Presentació del Pla Estratègic a Reus

Aquest dimarts 16 d’octubre la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha presentat el nou Pla Estratègic i els seus eixos entre diversos tècnics de l’Ajuntament de Reus, ciutat recentment integrada a la Fundació. 

Entrevista Smart | Ematsa, empresa innovadora en el tractament de l'aigua

#EntrevistaSmart | Ematsa, premi a la innovació envers el tractament i el cicle de l’aigua Ha obtingut aquest reconeixement als Premis Tarragona Smart Fòrum 2019 de la Fundació Tarragona Smart Region. Ens en parla Jordi Vallvé, de la Unitat de Gestió de la Innovació i Responsabilitat Social Corporativa. 🔉Escolta-ho: https://rctgn.cat/ematsa-premi-innovacio-tractament-aigua-smart/

Entrevista Smart | Ajuntament de Salou i l'aposta pel turisme intel·ligent

#EntrevistaSmart | Salou Smart Turístic, una aposta per un turisme intel·ligent, sostenible i eficient Jesús Redón, cap de secció dels Sistemes d’Informació de l’Ajuntament de Salou, ens visita per donar-nos a conèixer el projecte Salou Smart Turístic que ha estat premiat per la Fundació Tarragona Smart Region als Premis Tarragona Smart Fòrum 2019. 🔉Escolta-ho: https://rctgn.cat/salou-smart-turistic-una-aposta-per-un-turisme-inteligent-sostenible-eficient/

Entrevista Smart | Un got per festes, iniciativa pionera en neteja i sostenibilitat a Tarragona

#EntrevistaSmart | Reconeixement a la iniciativa 'Un got per festes' als Premis Tarragona Smart Fòrum 2019. 🗨 Xavi González, tècnic de festes de Ajuntament de Tarragona, ens parla del got reutilitzable en favor de la neteja, sostenibilitat i cura del medi ambient durant les festes de #Tarragona. 🔉 Escolta-ho: https://rctgn.cat/neteja-festa-i-medi-ambient-les-claus-del-got-reutilitzable/ Tarragona Smart Region


Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons