Revista


Articles


Presentació Pla Estratègic a Tarragona

Aquest divendres 14 de desembre la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha presentat el nou Pla Estratègic i els seus eixos entre diversos tècnics de l’Ajuntament de Tarragona, a la sala d’actes i presentacions de l’Espai Turisme.

Smart Cities, fum o realitat?

Què és una ciutat intel·ligent?. Fins a quin punt ho són Tarragona, Reus o altres municipis del teritori?. Quin és l’objectiu a assolir?. Aquestes i altres preguntes s’han mirat de resoldre obrint un Fil de Conversa a Cadena Ser amb el director de la Càtedra Tarragona Smart City, Santiago Castellà, i el vicepresident de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, Marc Arza.

«Tarragona ho té tot! Ara toca mostrar-ho a cada audiència»

Entrevista del Diari Més a Oscar García Pañella, soci i consultor sènior en Gamification i Serious Games en Cookie Box, i ponent de la taula de gamificació de la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City, centrada en el Patrimoni com a motor del desenvolupament urbà intel·ligent, d’aquest dijous 25 d’octubre a Tarragona.

Josep Acero: “Es limitarà l’accés dels cotxes a la ciutat”

El conseller de Mobilitat i President de l’Empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona, Josep Acero, ha passat pels micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona per parlar dels canvis que s’han aplicat i s’aplicaran a Tarragona pel que fa a la mobilitat i aparcaments, i mesures smart en aquest camp, com els carregadors per a vehicles elèctrics.

Presentació del Pla Estratègic a Reus

Aquest dimarts 16 d’octubre la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha presentat el nou Pla Estratègic i els seus eixos entre diversos tècnics de l’Ajuntament de Reus, ciutat recentment integrada a la Fundació. 

Tarragona and Reus, embryo of a smart region

Tarragona and Reus, through the Tarragona Smart Mediterranean City Foundation,
continue advancing in their task to improve citizens’ quality of life and to promote a
sustainable environment, both economically and environmentally, through new
technologies and innovation

¿Llega el vehículo eléctrico a Tarragona?

Se ha repetido hasta la saciedad la necesidad de que nuestro territorio avance a un ritmo mucho más acelerado en la implantación del vehículo hibrido o eléctrico. La celebración de la ya cuarta edición de la feria Expo VeHiA (Feria del Vehículo eléctrico, híbrido y Alternativo), en el Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV), ha permitido al público asistente al Seminario paralelo sobre ‘movilidad urbana sostenible y aplicable’, y a los estudiantes, conocer los últimas y mejores propuestas de vehículos presentes en el mercado.

Tarragona serà la primera ciutat espanyola en oferir gratuïtat universal de bus públic

Tarragona, qui ja fora ciutat pionera i innovadora en oferir bus gratuït a jubilats, infants i joves, será ara la primera ciutat espanyola en oferir la gratuïtat universal del transport públic de l'EMT.

Tarragona será la primera ciudad española en ofrecer gratuidad universal de bus público

Tarragona, quien ya fué ciudad pionera e innovadora en ofrecer gratis el bus a jubilados, niños y jóvenes, será ahora la primera ciudadad española en ofrecer gatuidad universal del transporte público de la EMT.

Inauguración 1a Jornada Smart Heritage City en Tarragona- Begoña Floria y Santi Castellà

La regidora de Patrimonio del Ayuntamiento de Tarragona y presidenta de la Fundación Tarragona Smart Mediterranean Region, Begoña Floria, y Santi Castellà, director de la Càtedra universitaria Tarragona Smart City en la Universidad Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, inauguran la 1a Jornada Smart Heritage City de Tarragona.


Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons