Actualitat


Gustavo Cuadrado: “Som especialistes en solucions intel·ligents pel Patrimoni”

Entrevista de Ràdio Ciutat de Tarragona (escolta aquí) a Gustavo Cuadrado, gerent de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, per donar detalls sobre la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City que se celebra a l’Antiga Audiència de Tarragona aquest 25 d’octubre i amb qui la Fundació SMART col·labora.

Tarragona celebra la 1ª Jornada Internacional Smart Heritage City

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region col·labora i dóna suport a la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City que Tarragona, ciutat Patrimoni de la Humanitat, celebra aquest proper 25 d’octubre a l’Antiga Audiència (Plaça del Pallol, 3, 43003 Tarragona) 

Begoña Floria: “Serem una ciutat pionera en oferir tansport públic gratuït”

Entrevista de Ràdio CIutat de Tarragona a Begoña Floria, directora de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region que té com objectiu transformar diversos aspectes de la ciutat, com la internacionalització i posicionament global de la marca Tarragona, la reactivació econòmica i incorporar la tecnologia a la gestió, entre d’altres molts factors.

Milers de persones participen en la primera Nit Europea de la Recerca a Tarragona

Amb la col·laboració de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, la Nit Europea de la Recerca a les comarques de Tarragona ha superat totes les expectatives i els vint tallers de diferents disciplines científiques que han omplert la plaça Corsini no han parat d’atendre el públic des de dos quarts de cinc de la tarda fins passades les nou de la nit d’aquest divendres.

La Fundació Tarragona Smart aprova el codi ètic i codi de conducta

La Fundació Tarragona Smart aprova el codi ètic i codi de conducta.

El Codi Ètic té com a objecte i finalitat presidir les pautes de comportament de totes les persones físiques i jurídiques que es relacionin per una qüestió o una altra amb l’organització. Es tracta d’una descripció general de principis bàsics, i que guiaran el comportament de les persones a les quals resulta d’aplicació, tot això sobre la base de la cultura i pautes d’actuació responsable, compartides, acceptades i respectades per tots i totes.

Tarragona celebra la 9a edició de la Conferència BioEconomic

Aquest 14 de setembre la URV – Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ha acollit la 9a. Conferència BioEconomic® “Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible“, organitzada per BioEconomic i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, en el marc del 4t Cicle de Conferències BioEconomic® 2017 – 2018 “Smart City Tarragona”.

Agenda


El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
Gratuïts, intensius i dirigits a persones en situació d’atur entre 18 i 35 anys
Tarragona celebra la 1ª Jornada Internacional Smart Heritage City
Tarragona celebra la 1ª Jornada Internacional Smart Heritage City
La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region col·labora i dóna suport a la 1a Jornada Internacio

Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons