Actualitat


II Workshop del Planet Youth a Tarragona

La fundació Smart City col·labora en l’organització del 2n WorkShop de Planet Youth, una iniciativa pionera de caràcter internacional que estudia i desenvolupa recursos per reduir les addiccions entre els joves.

Del Mediterrani al nord: L’Anella Mediterrània al Nordic Smart Cities

Nordic Smart Cities torna el 2018 per a la 4a edició, aquesta vegada a Malmö, Suècia. Un dels convidats, com no podia ser d’altra manera, és la fundació Tarragona Smart Mediterranean City. I és que Tarragona hi té molt a dir, gràcies al projecte de l’Anella Mediterrània.

Comença el projecte Hèlix a Sant Pere i Sant Pau

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona i la Fundació Smart City ha posat en marxa el programa educatiu del Projecte Hèlix d’Economia Col·laborativa i Circular a Sant Pere i Sant Pau. Una iniciativa on 12 alumnes de l’Institut Sant Pere i Sant Pau assumiran reptes proposats per usuaris i l’equip professional de l’APPC La Muntanyeta per resoldre necessitats quotidianes que tenen. Aquest projecte compta amb una subvenció econòmica de 10.000 euros per part de la Diputació.

El paisaje de los Juegos, sin filtros

Ya hemos estrenado el 2018. Ahora sí, el año de los Juegos Mediterráneos en Tarragona. Y es que después de muchas incógnitas, dudas y financiación volátil, todo indica, no podemos confirmar nada más, que la cita internacional tendrá lugar del 22 de junio al 1 de julio. Esperemos que todos vaya sobre rodado y así sea.

Creativitat i innovació a través de la cooperació i els interessos mutus

L’Institut Roseta Mauri continua formant el seu alumnat en matèria de noves tecnologies. Aquest cop, ha estat el torn dels alumnes de tercer i quart d’ESO. I és que juntament amb 10 centres educatius més del Camp de Tarragona, és a dir, prop de 700 alumnes, participaran en la primera edició del torneig InJUè Smart Challenge, promogut per l’agrupació Petits Enginyers amb la finalitat de despertar l’esperit innovador.

Fòrum SER “Innovació” – repensar la ciutat per fer-la més intel·ligent

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City col·labora en el Fòrum de la SER “Innovació”, al Campus Catalunya, el pròxim 24 de gener. Una jornada destinada a reflexionar sobre que entenem per innovació, de quines eines disposem per implementar-la i com distingir entre una idea innovadora i una simplement utòpica.

I Congrés Català del Canvi Climàtic

La Fundació Tarragona Smart  Mediterranean City col·labora en el I Congrés Català de Canvi Climàtic, els pròxims dies 17, 18 i 19 de gener. La Universitat Rovira i Virgili acollirà tres dies de ponències i taules rodones amb els experts internacionals capdavanters en la reflexió sobre els efectes del canvi climàtic.

Agenda


El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
gratuïts, intensius i dirigits a persones en situació d’atur entre 18 i 35 anys
Forum smart 2018: Les addiccions tecnològiques, una problemàtica creixent entre adolescents
Forum smart 2018: Les addiccions tecnològiques, una problemàtica creixent entre adolescents
dimecres 18 d'abril, a les 18h, a l'aula Magna del Campus Catalunya (URV)

Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons