Actualitat


Noves instal·lacions de recàrrega per a cotxes elèctrics a Tarragona

Aparcament Municipals de Tarragona ha instal·lat 4 punts de recàrrega de vehicles elèctrics, ubicades a l’Anella Mediterrània, que s’afegeixen a les 3 que ja existeixen a l’aparcament del Saavedra. Queden pendents 4 estacions noves, que suposen 8 punts de recàrrega.

9a. Conferència BioEconomic – Tarragona Smart City

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region i BioEconomic, organitzen la 9a. Conferència BioEconomic® “Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible“, dins del 4t Cicle de Conferències BioEconomic® 2017 – 2018 “Smart City Tarragona”, el dia 14 de Setembre de 2018 a l’Universitat Rovira i Virgili.

El primer bus sense conductor de Catalunya es provarà a Reus (Diari de Tarragona)

Reus és una de les ciutats escollides per provar un nou sistema de transport públic, el bus autònom. Juntament amb Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Sabadell, Girona, El Vendrell, Martorell i Vic, la capital del Baix Camp comptarà, durant una setmana, amb aquest peculiar vehicle elèctric que funciona de forma autònoma, és a dir, sense conductor.
Es tracta d’un vehicle elèctric i sense conductor que es testarà en un circuït tancat al trànsit durant la fira exproReus, del 10 al 14 d’octubre.

Un projecte de regió intel·ligent amb la Fundació Smart

La Fundació Tarragona Smart Region dóna la benvinguda a Reus, que s’uneix al projecte de convertir el territori en un espai que, a través de les noves tecnologies, sigui més respectuós amb el medi ambient i amable amb el ciutadà.

Agenda


El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
Gratuïts, intensius i dirigits a persones en situació d’atur entre 18 i 35 anys
9a. Conferència BioEconomic - Tarragona Smart City
9a. Conferència BioEconomic - Tarragona Smart City
Tindrà lloc el 14 de setembre a la URV, organitzada per la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Re

Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons