Actualitat


Preparats per fer història, el video dels Jocs Mediterranis de la Fundació

Superació personal, amor a la ciutat, esforç i solidaritat. Tots aquests són valors que inspira el nou spot promocional dels Jocs Mediterranis “Ready to make history” o “Preparats per fer història. L’esdeveniment esportiu de l’any farà història més enllà dels límits de la nostra ciutat, i serà gràcies a la dedicació de tots els esportistes i habitants del territori que el construeixen i el contruiran aquest aquest juny.

Èxit de la 5a trobada dels Tarraconins saludables

La 5a Trobada dels Tarraconins Saludables va ser tot un èxit. Un sol esplèndid va il·luminar l’Anella Mediterrània, que es va convertir en l’espai ideal per gaudir de l’esport i el menjar saludable amb tota les famílies. Unes 500 persones van participar en aquesta diada, organitzada pel Club dels Tarraconins.

El programa d’assessorament energètic redueix la factura de 70 famílies

La Fundació Tarragona Smart City, com a representant de l’Ajuntament, va impulsar un projecte d’assessorament energètic a famílies en situació vulnerable. De fet, l’Ajuntament va atendre durant l’any passat a 70 famílies vulnerables per tal de disminuir les seves factures de subministraments d’aigua, gas i electricitat.

La Fundació defineix la seva Estratègia Territorial i Roadmap 2018

La Fundació Tarragona Smart City, amb una subvenció parcial de Repsol, dibuixarà la seva estratègia territorial i Roadmap 2018. L’estudi s’ha adjudicat a l’empresa de consultoria Doxa Innova & Smart, que dissenyarà un pla de treball que permeti ampliar l’impacte de la fundació a tots els municipis vinculats als Jocs Mediterranis 2018.

V Simulació del Parlament Europeu

La URV ha acollit aquest dijous la simulació del Parlament Europeu, una activitat dirigida a alumnes de Grau de Dret i Doble Grau de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili del Centre, que recrea els òrgans de presa de decisió del Parlament, convertint l’aprenentatge en una experiència vivencial.

Recull de premsa del projecte Hèlix

El projecte Hèlix va finalitzar la etapa inicial amb resultats d’èxit, i la premsa local ho ha volgut explicar a tots els tarragonins i tarragonines.

El projecte Hèlix finalitza amb un emotiu acte de cloenda

El projecte Hèlix ha finalitzat aquest divendres a la Muntanyeta, amb l’entrega de diversos elements adaptats que han fabricat els alumnes de Sant Pere i Sant Pau utilitzant les tecnologies 3D. Aquesta ha estat el vessant pedagògic del projecte impulsat per la Fundació Smart City d’economia circular, i que ha implicat a diverses entitats del territori, en una iniciativa que aposta per la sostenibilitat i la inclusió

Agenda


El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
gratuïts, intensius i dirigits a persones en situació d’atur entre 18 i 35 anys
Forum smart 2018: Les addiccions tecnològiques, una problemàtica creixent entre adolescents
Forum smart 2018: Les addiccions tecnològiques, una problemàtica creixent entre adolescents
dimecres 18 d'abril, a les 18h, a l'aula Magna del Campus Catalunya (URV)
II Jornadas Internacionales de investigación
II Jornadas Internacionales de investigación
"Aproximaciones Contemporáneas al paisaje urbano" 26-28 de abril de 2018 Universidad de Alcalá
HUPG conference in Dubrovnik

Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons