Actualitat


Premi internacional per un documental sobre el Pont del Diable de Tarragona

L’aqüeducte romà de les Ferreres és un dels grans protagonistes del capítol Acueductos II de la sèrie documental Ingeniería romana, que ha estat premiat al Festival Internacional de Cinema Arqueològic de Bidasoa, celebrat a Irun entre el 19 i el 24 de novembre. En concret, ha rebut el premi Arkeolan, concedit per la Fundación Arkeolan a la millor divulgació científica.

Tarragona, com a primera ciutat espanyola amb gratuïtat universal de bus

La revolució de la mobilitat tarragonina cap a una ciutat més sostenible és ara per ara un dels punts anunciats per encetar aquest 2019 com a projecte de ciutat.

En aquest sentit, Tarragona vol esdevenir la primera ciutat espanyola en oferir la gratuïtat universal en els busos de l’EMT després que ja fos pionera en oferir l’accés gratuït als infants, joves i jubilats.

El Festival REC celebra la Jornada Professional sobre cinema i tecnologia amb el suport de la Fundació Tarragona SMART

El Festival REC 2018, celebra aquest dimarts 4 de desembre té la Jornada Professional ‘Cinema i Tecnologia NOW’ a l’Espai Turisme (c.Major,37). L’esdeveniment compta amb la col·laboració i suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region i la Càtedra de la URV Tarragona Smart City on el seu director, Santi Castellà, ha format part de la inauguració de la jornada.

Jornada Professional REC 2018 – Cinema i Tecnologia NOW

En el marc del Festival REC 2018, el proper dimarts 4 de desembre tindrà lloc la Jornada Professional REC 2018 – Cinema i Tecnologia NOW a les 10h a l’Espai Turisme (c.Major,37) amb la col·laboració i suport de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region. Les inscripcions són gratuïtes i es fan mitjançant el correu info@festivalrec.com.

Vermut TIC

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region junt a Adecco col·laboren amb el ‘Vermut TIC socialize amb enjoy!’ que organitza el Cluster TIC Catalunya Sud el 12 de desembre a les 20h.

Arriba la Setmana Jove Phone 5, dedicada a la relació entre el jovent i la tecnologia

Les conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona ofereixen aquesta setmana cinc activitats destinades a la sensibilització, conscienciació i prevenció de les tecnologies mòbils entre la població jove. En la mateixa línia treballa la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region qui en col·laboració amb l’Àrea de Salut de l’Ajuntament ja en  la VI edició del Fòrum Smart, van tractar i reflexionar sobre l’ús de les noves tecnologies i els joves, i el perill de desenvolupar una addicció.

Reus avança com a ciutat Smart

L’Ajuntament de Reus, dins l’estratègia Reus Smart City, ha convertit la plaça de l’Estació en una zona Smart, amb la posada en funcionament de diferents serveis avançats: una nova estació de recàrrega per a vehicles elèctrics, integrada a la xarxa que gestiona Reus Mobilitat i Serveis; cobertura de la xarxa municipal Reus WiFi; i un banc intel·ligent per a la recàrrega de dispositius mòbils, alimentat amb mòduls fotovoltàics.

El Govern aposta per un territori cohesionat amb infraestructures digitals i ciutats intel·ligents

El Govern vol garantir la connectivitat a tot el territori català com  la millor política social del segle XXI i s’ha compromès a fer arribar la fibra òptica a totes les capitals de comarca abans del 2020, i la banda ampla als municipis de més de 50 habitants abans del 2023. Per complir aquest objectiu caldrà  finalitzar el desplegament d’una xarxa neutra de molt alta capacitat que arribi a tots el municipis de Catalunya.

Agenda


Oberta la 4a convocatòria del Tarragona Open Future 2018, programa d'acceleració empresarial
Oberta la 4a convocatòria del Tarragona Open Future 2018, programa d'acceleració empresarial
Fins al 14 de desembre està oberta la convocatòria per participar al programa d’acceleració empresar
Curs: Posicionament SEO, anàlisi i implementació
Curs: Posicionament SEO, anàlisi i implementació
Curs: Posicionament SEO, anàlisi i implementació Organitza: Tarragona Impulsa i Fundació Tarragona
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
Gratuïts, intensius i dirigits a persones en situació d’atur entre 18 i 35 anys

Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons