Actualitat


La Part Alta, el cor medieval de la ciutat

La Càtedra Smart Cities de la URV ha presentat els últims estudis sobre la Part Alta i la ciutat medieval en la jornada “Tarragona Medieval. Memòries, paisatges i patrimoni de la Part Alta”. Primerament, es va presentar una investigació històrica sobre la Tarragona medieval, que conclou que la ciutat és un exemple quasi únic de planificació urbana medieval.

8a. Conferència BioEconomic: “Implantació obligatòria de BIM”

El passat 1 de Juny va tindre lloc en l’URV – Universitat Rovira i Virgili de Tarragona la 8a. Conferència BioEconomic® – TSMC “Implantació obligatòria de BIM (Building Information Modeling)”. Organitzada per la Fundació – Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic.

La Fundació Smart impulsa la tercera edició de Smart Region

firaReus torna a ser l’escenari de la Jornada Smart Region que tindrà lloc el dimecres 20 de Juny. L’esdeveniment està organitzat pel Clúster Tic, en col·laboració amb la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

La Fundació promou la igualtat de gènere als Jocs Mediterranis

La Fundació Tarragona Smart City col·labora en la primera campanya contra l’assetjament sexual en una competició esportiva. Es tracta de la campanya “Respecta’m” que es durà a terme durant els Jocs Mediterranis, 22 de juny a l’1 de juliol.

Tarragona Ràdio: “El pla de seguretat dels Jocs comptarà amb drons i mobilitzarà a gairebé tots els efectius de la Guàrdia Urbana”

El dispositiu de seguretat dels Jocs Mediterranis comptarà amb drons i mobilitzarà a pràcticament tots els efectius de la Guàrdia Urbana. Els Mossos també desplegaran agents de totes les especialitats, a Tarragona i a les seus, i s’han dissenyat 11 rutes segures per al trasllat dels esportistes i organització i que partiran de la vil·la mediterrània.

Gala Final de l’Injué Smart Challenge

Aquest dijous es van donar 11 premis a joves del territori, en el marc de la Gala de Cloenda dels projecte InJué Smart Challenge. Us deixem les fotografies de...

PIMEC i CEPTA coneixen la Fundació Tarragona Smart City

La directora de la Fundació Tarragona Smart Meditearranean City va presentar la Fundació a PIMEC i CEPTA, explicant-los quina és la nostra missió i els nostres valors, i repassant els principals projectes que, exitosament, ha liderat la fundació durant els seus anys de treball per la ciutat.

Agenda


El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
El clúster TIC ofereix noves contractacions amb una formació sobre Big Data
gratuïts, intensius i dirigits a persones en situació d’atur entre 18 i 35 anys
Cloenda de l'Injué Smart Challenge
Cloenda de l'Injué Smart Challenge
Dijous 31 de maig, a les 18h, al paranif del rectorat de la URV.
La Fundació Smart impulsa la tercera edició de Smart Region
La Fundació Smart impulsa la tercera edició de Smart Region
firaReus torna a ser l’escenari de la Jornada Smart Region que tindrà lloc el dimecres 20 de Juny. L
Water Governance: Lessons from Australia
Water Governance: Lessons from Australia
Wednesday, 20 June 2018 Campus Catalunya - URV
Tarragona Medieval: Memories, paisatges i patrimoni de la Part Alta
Tarragona Medieval: Memories, paisatges i patrimoni de la Part Alta
Casa Canals (Part Alta, Tarragona) Divendres, 15 de juny de 2018

Butlletins mensuals


Connecta i comparteix idees. Segueix-nosPatrons